Geen blog missen?
Meld je nu aan!
14 juni 2018

Workshop "Jouw persoonlijke vraag", deel 2

Afbeelding
Stipt op tijd gaat de bel van de voordeur. Daar hou ik van. Op tijd kunnen beginnen met de verdere voorbereiding van onze workshop. Nog 3 weken en dan is het zover.

Eric, mijn collega coach, start met een uiteenzetting over de "customer journey" en onze "propositie". Engelse termen waar ik van gruwel. Het belang van zijn verhaal zie ik wel, maar kan het wat sneller en kunnen we tot actie komen? 


Eric en ik kennen elkaar van een intensieve coachopleiding van drie jaar bij Phoenix. Er is veel wat ons bindt; onze toewijding, betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid en humor. Ik heb in de opleiding steun kunnen ervaren van Eric toen het er echt op aan kwam. Dat ik met hem de workshop "Jouw persoonlijke vraag" geef, is dus meer dan logisch.

Na het woord "herkaderen" van Eric, voel ik toch ook het verschil tussen ons. Voor hem zijn dit hele normale termen gezien zijn zakelijke achtergrond. Zijn benadering biedt structuur aan de voorbereiding en borgt de toekomst.

Ik ben bang dat we teveel blijven praten en uiteindelijk niets op papier krijgen. 

Bij het uitspreken van mijn zorg, begint Eric te lachen. Zo herkenbaar voor hem. Zekerheid en veiligheid creëren omdat het ook spannend is om zichzelf daadwerkelijk te laten zien in een concreet plan.

Ik vertel over mijn onrust, dat als hij vertrekt er niets op papier staat en ik alleen de inhoud van de workshop vorm moet geven. Ik wil het graag samen doen met hulp van hem. Alleen, ken ik wel.

In onze samenwerking lopen wij dus ook tegen onze eigen bekende thema's en vragen aan. Het wordt dan even spannend tussen ons. En omdat er veel vertrouwen is in elkaar, kunnen we het samen bespreken en volgt het antwoord gemakkelijk. Er staat een mooi plan en leuke workshop op papier!

Wat is jouw thema of vraag? Waar loop jij tegen aan in jouw werk of relatie of welke thematiek speelt er bij jouw ziekte of het vinden van een gezonde leefstijl? 


Meld je aan voor onze workshop "Jouw persoonlijke vraag" op 2 en 3 juli en wij gaan samen op zoek naar een antwoord, o.a. middels familieopstellingen. 

Ilse 06 38 31 34 52 of Eric 06 26 99 99 27


En wil je weten hoe Eric de ochtend beleefde, lees hier

Lees meer...

Wil je hierop reageren?

Aanmelden voor nieuwe blogs en nieuwsbrieven

Wil jij mijn nieuwe blogs en nieuwsbrieven ontvangen, vul dan hieronder jouw gegevens in. Na verzending ontvang jij een e-mail met een link ter bevestiging. Ik doe dit om zeker te weten dat het e-mailadres van jou is.


Aanmelden