Geen blog missen?
Meld je nu aan!
27 april 2019

Workshop "Familieopstellingen voor relaties"

Afbeelding
Pieter Berger en ik bieden een dag om een persoonlijke vraag of thema die speelt bij jezelf, in de relatie, nader te onderzoeken”.

Data: 11 mei, 8 juni en 20 juli.

Door middel van een familieopstelling krijg je meer zicht op jouw lotsgeschiedenis en ervaar je welke stap dienend is voor persoonlijke groei. Jouw partner is hierbij getuige waardoor er verdieping ontstaat van de intimiteit en verbondenheid. 

Waardering van een deelnemer: 

"Het was een mooie bijeenkomst zaterdag. Ik vond de familieopstellingen boeiend (zowel als toeschouwer en als vragensteller) en ik merk dat het nog een beetje doorwerkt in mijn systeem. Af en toe even achterom kijken naar mijn ouders (ja ze staan er nog) en dan weer door gaan. Ik voel me meer aanwezig. 's Avonds zat ik op de bank met mijn drie dochters en dat voelde goed! 

Ik ben nu een boek aan het lezen dat uit de erfenis van mijn moeder komt, maar nooit had gelezen. The way of a boy van Ernest Hillen. Het gaat over een jongetje dat met zijn moeder wordt opgesloten in het Jappenkamp (hetzelfde kamp als waar mijn moeder zat). Het is net alsof ik even mag meekijken in haar leed. Als ik het uit heb, dan kan ik dat boek symbolisch sluiten.

Ik vond de begeleiding van jou en Pieter heel erg fijn en raak. Ik voelde me gezien, veilig en gedragen. Heel erg bedankt voor alles."

Pieter Berger

Ilse Smit


Data: 11 mei, 8 juni en 20 juli
• Inloop vanaf 9.00 uur
• Start 9.30 uur 
• Einde: 17.30 uur
Locatie: Hof van Barlo te Groenekan

Kosten: € 195,- per persoon inclusief BTW. Lunch wordt verzorgd.
Voor vragen en aanmelding bel of mail Pieter of mij.

Er is plek voor drie stellen.

Lees meer...

Wil je hierop reageren?

Aanmelden voor nieuwe blogs en nieuwsbrieven

Wil jij mijn nieuwe blogs en nieuwsbrieven ontvangen, vul dan hieronder jouw gegevens in. Na verzending ontvang jij een e-mail met een link ter bevestiging. Ik doe dit om zeker te weten dat het e-mailadres van jou is.


Aanmelden