Geen blog missen?
Meld je nu aan!
17 mei 2018

Workshop “Jouw persoonlijke vraag”

Afbeelding
Heb jij een persoonlijke vraag die gaat over jouw gezondheid of ziekte, over iets wat speelt op je werk of in jouw relatie? Je loopt er al een tijd mee rond en komt er niet uit. Dan willen wij in deze workshop met jou op zoek naar een antwoord.

In de workshop van twee dagen wisselen wij korte theorie af met ervarings-oefeningen. Er is aandacht voor jouw persoonlijke vraag, waarbij we ook werken met “familieopstellingen” om je helderheid, inzichten en een nieuwe ervaring mee te geven. Juist door het voelen in jezelf en in de ontmoeting met de ander, kan er een antwoord komen op jouw vraag.

Over de trainers

Ilse Smit is coach, EFT-relatietherapeut en huisarts en Eric Doornik is loopbaanbegeleider en executive coach. Wij brengen allebei onze eigen ervaringen mee. Als huisarts, als patiënt met diabetes. Als vrouw zonder kinderen, als gescheiden vader, en allebei in een samengesteld gezin. Eric begeleidt mensen naar ander werk en Ilse maakte zelf een grote carrièreswitch. Wij delen onze humor en betrokkenheid bij mensen.

 

Praktische informatie

De groep bestaat uit max. 10 deelnemers.

De kosten voor deze 2 daagse-workshop zijn p.p. € 350 incl. BTW. Dit bedrag is incl. telefonische intake, koffie/thee en lunch.

De workshop vindt plaats op 2 en 3 juli, in Hof van Barlo te Groenekan.
We werken van 10 tot 17 uur. De ontvangst is vanaf 9.30 uur.

Voor vragen of aanmelden: Ilse 06 38 31 34 52 of Eric 06 26 99 99 27.

Lees meer...

Wil je hierop reageren?

Aanmelden voor nieuwe blogs en nieuwsbrieven

Wil jij mijn nieuwe blogs en nieuwsbrieven ontvangen, vul dan hieronder jouw gegevens in. Na verzending ontvang jij een e-mail met een link ter bevestiging. Ik doe dit om zeker te weten dat het e-mailadres van jou is.


Aanmelden