Stuur deze pagina door naar vriend
Geen blog missen?
Meld je nu aan!
23 mei 2022

Als gevolg van een burn-out via mijn huisarts en een psycholoog in contact gekomen met Ilse. Voorafgaande aan het eerste contact nogal sceptisch over het nut van een coaching traject maar ik heb er meer aan gehad dan ik ooit had kunnen denken. Geen zweverige oefeningen maar gewoon samen onderzoeken waar het fout is gegaan en wat mijn eigen aandeel daarin is geweest. Dat alles met als doel herhaling te voorkomen en sterker uit de burn-out te komen. Kernbegrippen daarbij zijn: dicht bij jezelf blijven, kwetsbaarheid durven tonen, je eigen verantwoordelijkheid pakken en die van een ander daar laten waar die thuis hoort; bij de ander.

Dank voor je tijd, aandacht en veiligheid die ik tijdens de sessies heb mogen ervaren. Ik kan nu de wereld weer aan maar heb ook geleerd hoe ik die wereld moet begrenzen en mij moet focussen op zaken die er werkelijk toe doen. Dank!

Aanmelden voor nieuwe blogs en foto's

Wil jij mijn nieuwe blogs en foto's ontvangen, vul dan hieronder jouw gegevens in. Na verzending ontvang jij een e-mail met een link ter bevestiging. Ik doe dit om zeker te weten dat het e-mailadres van jou is.


Aanmelden