Stuur deze pagina door naar vriend

Coach, Trainer, EFT-Relatietherapeut, huisarts niet-praktiserend in Utrecht

Jaren heb ik met hart en ziel gewerkt in mijn eigen huisartspraktijk. Door het overlijden van een vriendin, een ingrijpende operatie bij mezelf, een aantal verhuizingen en het samenwonen met mijn vriend die 3 kinderen heeft, zag ik in 2012 in dat het tijd was om iets te veranderen. Ik wilde meer verdieping en begeleiding kunnen bieden aan mensen in lastige tijden.

Met mijn jarenlange ervaring als huisarts en nu als coach en EFT-relatietherapeut heb ik de unieke mogelijkheid om vanuit meerdere invalshoeken te kijken naar wat er werkelijk speelt. Ik sluit makkelijk aan bij jou en jouw situatie door deze ervaringen met een grote diversiteit aan problematiek waardoor ik ondersteuning bied in jouw (professionele) ontwikkeling en persoonlijke levenssituatie.

Ik ben aangesloten bij de Ethische Code van Phoenix opleidingen. De Ethische code geeft een richtlijn voor het ethisch handelen. Daarnaast biedt de deelname een bron voor ethische reflectie. Aan de Ethische Code is eveneens een klachtenprocedure verbonden.

Ik ben als gevorderd EFT-therapeut geregistreerd bij de Stichting EFT Nederland.

 

       

Over Ilse Smit

  • Is coach en trainer en volgde bij Phoenix te Utrecht de 3-jarige opleiding Professionele Communicatie (NLP, TA, Systemisch Werken) en de vervolgopleidingen Systemisch Werken, de Maskermaker, “Op de rand van het licht” over rouw en ritueel en “De relatie als spiegel”.
  • Is Gevorderd EFT-therapeut en volgde de Basis- en Verdiepingstraining, de masterclass EFT en Seks, bij stichting EFT Nederland
  • Werkte van 1998 tot en met 2018 als huisarts, nu BIG-geregistreerd arts met BIG-nummer 29041820101
  • Werkt met EMDR
  • Werkt volgens de norm NMI-mediator
  • Werkte als arts-assistent in verschillende ziekenhuizen
  • Volgde verschillende cursussen en opleidingen; o.a. Past Reality Integration (PRI) van Ingeborg Bosch, The Work van Byron Katie, Coachen voor Begeleider, Motiverende gespreksvoering