Stuur deze pagina door naar vriend
Geen blog missen?
Meld je nu aan!
23 mei 2022

Met een hoofd vol vragen, niet weten welke keuzes nu het beste zouden zijn voor mij , onverwerkt verdriet , rouwverwerking en liefdesverdriet ben ik enorm dankbaar dat Ilse op mijn pad is gekomen.
Stap voor stap heeft Ilse me op een creatieve en liefdevolle manier begeleid om aan alles de aandacht te besteden die daar voor nodig was.
Het gevoel te mogen zijn wie ik ben was een enorme fijne ervaring , een echt luisterend oor en geen oordelen . Haar medische achtergrond in combinatie met het coach vak vind ik zeer waardevol.
De nieuwe inzichten die ik tijdens onze gesprekken heb gekregen , de oefeningen die we hebben gedaan en de opdrachten voor thuis hebben mij weer zelfvertrouwen gegeven.
Ik durf weer  creatief te zijn ,te doen wat ik leuk vind en bij me past . En ook de grenzen te stellen die nodig zijn om mezelf niet uit het oog te verliezen .
Met nieuwe energie en kracht nu weer lekker op de rit !
Ilse dank je wel voor je enorme steun

Aanmelden voor nieuwe blogs en foto's

Wil jij mijn nieuwe blogs en foto's ontvangen, vul dan hieronder jouw gegevens in. Na verzending ontvang jij een e-mail met een link ter bevestiging. Ik doe dit om zeker te weten dat het e-mailadres van jou is.


Aanmelden