Stuur deze pagina door naar vriend
Geen blog missen?
Meld je nu aan!
23 mei 2022

Wij zijn bij Ilse terechtgekomen nadat ik ongepland zwanger was geraakt en mijn man en ik uiteenlopende meningen hadden over of we het wilden houden of juist niet. We kwamen er samen niet uit en we zijn erg blij dat we professionele hulp hebben gezocht.

Ilse heeft veel breder gekeken dan alleen ons beider standpunten ten aanzien van de zwangerschap. Haar vielen bepaalde patronen op in onze jarenlange relatie waar we onszelf niet zo bewust van waren. Deze gesprekken gaven veel inzicht en we hebben veel over onszelf maar ook over elkaar geleerd.

De zwangerschap is uiteindelijk geëindigd in een miskraam, het is een schrale troost dat de natuur besloten heeft en dat niet een van ons beiden dat heeft hoeven doen. Ik ben erg dankbaar dat we, ondanks alle emoties, in gesprek zijn gebleven met elkaar. En dat we na deze enorm hectische tijd toch het gevoel hebben dat we er iets goeds aan hebben overgehouden.

Heel veel dank voor je adviezen en hulp Ilse!
(juni 2018)

Aanmelden voor nieuwe blogs en foto's

Wil jij mijn nieuwe blogs en foto's ontvangen, vul dan hieronder jouw gegevens in. Na verzending ontvang jij een e-mail met een link ter bevestiging. Ik doe dit om zeker te weten dat het e-mailadres van jou is.


Aanmelden