Stuur deze pagina door naar vriend
Geen blog missen?
Meld je nu aan!
23 mei 2022

(Deelnemer workshop Familieopstellingen)
Het was een mooie bijeenkomst zaterdag. Ik vond de familieopstellingen boeiend (zowel als toeschouwer en als vragensteller) en ik merk dat het nog een beetje doorwerkt in mijn systeem. Af en toe even achterom kijken naar mijn ouders (ja ze staan er nog) en dan weer door gaan. Ik voel me meer aanwezig. ’s Avonds zat ik op de bank met mijn drie dochters en dat voelde goed!

Ik ben nu een boek aan het lezen dat uit de erfenis van mijn moeder komt, maar nooit had gelezen. The way of a boy van Ernest Hillen. Het gaat over een jongetje dat met zijn moeder wordt opgesloten in het Jappenkamp (hetzelfde kamp als waar mijn moeder zat). Het is net alsof ik even mag meekijken in haar leed. Als ik het uit heb, dan kan ik dat boek symbolisch sluiten.

Ik vond de begeleiding van jou en Pieter heel erg fijn en raak. Ik voelde me gezien, veilig en gedragen. Heel erg bedankt voor alles.
(april 2019)

Aanmelden voor nieuwe blogs en foto's

Wil jij mijn nieuwe blogs en foto's ontvangen, vul dan hieronder jouw gegevens in. Na verzending ontvang jij een e-mail met een link ter bevestiging. Ik doe dit om zeker te weten dat het e-mailadres van jou is.


Aanmelden