Stuur deze pagina door naar vriend
Geen blog missen?
Meld je nu aan!
23 mei 2022

Gedrevenheid, ambities, doelen en verwachtingen veroorzaakte dikwijls ook teleurstellingen en tegenslag op de werkvloer. Dat bracht verwarring in mijn persoonlijke werkwijze en verwachtingspatronen. Ilse heeft mij begeleid in het ontdekken van mijn eigen drijfveren en persoonlijke kernwaarden waar mijn ambities, beoogde doelen maar ook mijn frustraties van af te leiden zijn. Goede gesprekken, openheid en concrete oefeningen die mijn persoonlijke gevoelens bereikten, hebben mij geholpen bewuste keuzes t.a.v. mijn loopbaan, carrière, gezin/privé en de invulling van mijn agenda. Dit heeft geleid tot meer rust en ruimte in denken en handelen, wat mijzelf en mijn omgeving ten goede komt.

Ilse is een gedreven professionele trainster/ coach die de kern weet te traceren en met grote betrokkenheid, empathie en een luisterend oor haar werk doet.

Ilse , dank je wel!
(nov 2019)

Aanmelden voor nieuwe blogs en foto's

Wil jij mijn nieuwe blogs en foto's ontvangen, vul dan hieronder jouw gegevens in. Na verzending ontvang jij een e-mail met een link ter bevestiging. Ik doe dit om zeker te weten dat het e-mailadres van jou is.


Aanmelden