Stuur deze pagina door naar vriend
Geen blog missen?
Meld je nu aan!
26 oktober 2023

Er zijn een aantal onderwerpen waar mijn partner en ik moeilijk over konden praten. Onze gesprekken ontaardden direct in onbegrip, verwijten en verwijdering. We zochten een coach die ons kon begeleiden deze belangrijke onderwerpen wel  bespreekbaar te maken. Zo kwamen we bij Ilse terecht. Ilse gaf ons inzicht in onze dynamiek tijdens deze gesprekken en liet ons kijken naar de achterliggende patronen die hieraan ten grondslag liggen. Ook gaf ze ons handvatten deze patronen te herkennen en om te buigen zodat we tot constructieve gesprekken konden komen. We herkennen het nu als we weer verzanden in de ongewenste dynamiek en het lukt ons hier samen uit te komen.
De 4 sessies die we met Ilse hebben gehad hebben we als zeer prettig ervaren. Ze komt direct tot de kern, is doortastend en heeft een no-nonsens aanpak. Mochten we in de toekomst weer ergens vastlopen in onze relatie zullen we Ilse zeker opnieuw om hulp vragen.
(okt 2023)

Aanmelden voor nieuwe blogs en foto's

Wil jij mijn nieuwe blogs en foto's ontvangen, vul dan hieronder jouw gegevens in. Na verzending ontvang jij een e-mail met een link ter bevestiging. Ik doe dit om zeker te weten dat het e-mailadres van jou is.


Aanmelden